GasztroGarma

Gombás-paradicsomos pirítós

Reggelire egyik nap megleptem a Maryt ezzel a kajával és azóta nem győzőm csinálni 🙂

Hozzávalók:

  •  20-25 dkg gomba
  • 1 fej hagyma
  • 2 cikk fokhagyma (ezt le lehet hagyni)
  • 140g sűrített paradicsom (ízlés szerinti mennyiség)
  • bazsalikom, oregánó, só, bors, petrezselyem, olívaolaj
  • 2-4 szelet pirítós kenyér
A gombát felkockázzuk majd egy kevés olívaolajon dinszteljük. Félúton hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a fokhagymát, majd tovább dinszteljük. Sózzuk, borsozzuk, bazsalikommal és oregánóval fűszerezzük ízlés szerint. Ha kész hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és besűrítjük vele.
Amint kész a meleg pirítósra kanalazzuk majd friss petrezselyemmel díszítjük.
Ha nincs ötlet reggelire ez nagyom finom és könnyen elkészíthető 🙂

Értékelésem 9/10

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!