Paradicsompaprikás tarja

Régóta szemezgettem ezzel a recepttel, így hát ma elkészítettem.

Hozzávalók:

Kiklopfoljuk a húst (itt teszem hozzá szerintem bármilyen szelet hús jó), majd fűszerezzük bazsalikommal, petrezselyemmel, sóval, borssal. Összekeverjük egy tálban a finom apróra kockázott paprikát, a tojást, zúzott fokhagymát, paprikakrémet a darált hússal. a hússzeletek egyik felére halmozunk a töltelékből és ráhajtjuk a másik felét. Kizsírozott tepsibe helyezzük, alufóliával letakarjuk és 170 fokos sütőben 60-80 percig sütjük. Levesszük róla a takarást és ha kell kicsit rápirítunk. Köretként bármit lehet hozzá szolgálni, de lehet csak kenyér vagy savanyúság is.
Értékelésem: 9/10
Tovább a blogra »