Találtam egy receptet ami megtetszett és kissé átalakítva elkészítettem. Finom lett, ajánlom 🙂
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 30 dkg gomba
- 10 dkg trappista sajt
- 60 dkg burgonya
- 10 dkg vaj
- 2 evőkanál mustár
- 1 csokor petrezselyem zöldje
- olívaolaj, só, bors, fél citrom leve
A csirkemellfiléket sózzuk, borsozzuk, és grillezzük őket egy kevés olívaolajon, majd félretesszük őket. A kockára vágott gombát a megmaradt olívaolajon fonnyasztjuk, sózzuk-borsozzuk, a finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük. A csirkemelleket egy kisebb tálba terítjük, a gombát ráhalmozzuk, megszórjuk a reszelt sajttal. Forró sütőben pirosra sütjük.
A köretnek való burgonyát meghámozzuk, majd nagyobb cikkere vágjuk. összekeverjük a mustárt a sóval és a citromlével és jól átforgatjuk benne. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd meglocsoljuk az olvasztott vajjal, majd ezt is forró sütőben megsütjük. Egyszerre tálaljuk forrón.
Értékelésem: 8/10
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: