Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Kerestünk valami csirkéset, ezt találtuk és mivel minden hozzávalóját szeretjük megcsináltam. Fincsi lett nagyon, egyszerű elkészíteni és jó kiadós.

Hozzávalók:

Megtisztítjuk a csirkecombokat, ha egyben vannak elfelezzük őket, alsó és felső részekre(könnyebb kezelni). Összekeverjük a mustárt, a tejfölt az ételízesítőt, a zúzott fokhagymát és a borsot az olajjal. A combokat zsiradékban kicsit megforgatjuk majd belekeverjük a szószba. a húst szorosan egymás mellé egy tepsibe helyezzük majd 40-60 percre forró (220 fok) sütőbe helyezzük alufóliával letakarva. Amikor kész levesszük a fóliát és a reszelt sajtot rászórjuk majd addig sütjük fólia nélkül míg szépen rápirul. Rizzsel tálaljuk.

Értékelésem: 8/10

Tovább a blogra »